Nieuws

 

VILLA JACOBA IS GESLOTEN

Er is een verbod op openstelling van voor publiek toegankelijke gebouwen voor publiek. Dit betekent dat bibliotheken, bioscopen, theaters, podia voor alle genres van muziek, musea, muziekscholen, presentatie-instellingen en monumenten met een publieksfunctie gesloten zijn.
 
 

Heerder Historisch Museum Villa Jacoba gaat weer open

Wel zullen alle bezoekers zich moeten aanmelden via de reserveringslijn.

Samen zullen we ervoor zorgen dat uw museumbezoek veilig en aangenaam is.

Dat we vanwege het coronavirus anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden is bij iedereen bekend. Het museum waarborgt dit door het bezoekersaantal te beperken en de bezoekers te spreiden d.m.v. een reservering te maken. Tijdens uw bezoek in het museumgebouw zijn aanpassingen gedaan om uw veiligheid te garanderen. Volg de instructies van medewerkers en lees de informatie op de borden. En het belangrijkste: houd overal anderhalve meter afstand van mensen die niet tot uw gezelschap behoren.

De garderobe is niet in gebruik, jas aanhouden. Omdat sommige doorgangen krap zijn, is op enkele plaatsen eenrichtingsverkeer en een vaste route ingesteld. De ingang aan de voorkant is voor binnenkomen, de zijingang is voor naar buitengaan. Er zijn voldoende desinfecterende middelen aanwezig. In het hele gebouw wordt vaker schoongemaakt. In het Heerder Historisch Museum mogen maximaal 4 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het museum.

Houd verder rekening met de volgende regels: Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.

Het is alleen toegestaan om met meer dan één persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap, waarbij een gezelschap bestaat uit mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten.

Volg altijd de hygiënemaatregelen, en bij binnenkomst uw naam noteren in het gastenboek.

Advies is om een mondkapje te dragen. De Villa is op zaterdagmiddag geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur.  Afspraken voor MUSEUM bezoek kunt u maken bij             mevr. van Beek  via tel. nr. 0620394323 / 0578-696156

 


STEMMEN mag vanaf nu op de Heerder Historische Vereniging !!

Ons doel

Het schoon laten maken van de schilderijen en het aanschaffen van een klimaat control voor het Museum.

Over Heerder Historische Vereniging

Het in stand houden van de geschiedenis van de Gemeente Heerde, inclusief de kernen.

Rabo ClubSupport

Samen investeren we in lokale clubs en verenigingen

Tijdslijn

  • Start stemperiode – 5 oktober
    Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 
  • Einde stemperiode – 25 oktober
    De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk. 
  • November
    Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

 


wapen Heerde


Ledenwerfactie

Geef een lidmaatschap KADO

Geef een jaarabonnement van de Heerder Historische Vereniging cadeau.

Elk nieuwe lid ontvangt een bijzonder welkomstpakket met div. nummers van Heerde Historisch en een prachtig fotoboek van oud Heerde, Wapenveld, Veessen en Vorchten.

Als speciale ACTIE ontvangt de aanbrenger van een nieuw lid ook het fotoboek cadeau.

Het abonnement kost € 22,- per jaar en daarvoor krijgt u 4 x per jaar het blad Heerde Historisch.

DUS !!! verras iemand met een lidmaatschap van de HHV

 

Om u verder te informeren over onze vereniging bent u van harte welkom tijdens onze openingstijden (zie hieronder) in Villa Jacoba, Dorpsstraat 55, 8181H N Heerde, of telefonisch op nummer 0578 – 695230.
Voor aanmelding als lid zie het aanmeldformulier HHV.

Ook zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een handje willen helpen bij allerlei activiteiten die door verschillende werkgroepen worden uitgevoerd.
Openingstijden:
dinsdag 10.00 – 12.00 u. en 14.00 – 16.00 u. / donderdag 10.00 – 12.00 u. / vrijdag 14.00 – 16.00 u.
zaterdag 14.00 – 16.00 u.
www.heerderhistorischevereniging.nl
info@heerderhistorischevereniging.nl
Villa Jacoba – Dorpsstraat 55 – 8181 HN Heerde

Ledenwerving 2016