Lopende Expositie

“Pronk kamers in de Villa”

De grote zaal met sfeerkamers

Geopend van 1 november 2017 t/m 6 januari 2018

Sfeerkamers in kerstsfeer in Villa Jacoba

Vrijdag 10 november zal de nieuwe expositie in Villa Jacoba weer geopend zijn.

De afgelopen jaren heeft de Heerder Historische Vereniging de meest prachtige stukken, schilderijen en archiefstukken ontvangen uit schenkingen en erfenissen.

De mooiste pronkstukken zullen in 6 verschillende kamers in de grote expositie zaal te zien zijn.

Er is onder andere een prachtige servies te zien, dit servies is geschonken door mevr. Van de Berg en is altijd gebruikt in Hotel Boeve. Er zijn naast dit servies nog een aantal prachtige serviezen te zien.

Daarnaast zijn er een mooie vazen en potten van Theo Genemans tentoongesteld, er zijn verschillende kledingstukken en de collectie schilderijen Kleintjes is weer verder uitgebreid.

Potten van Theo Genemans

Een aantal van deze bijzondere schilderijen hangen op de expositie.

De gehele Villa is weer door Herman de Graaf in kerstsfeer gebracht. Elke kamer is versierd met kerstbomen en veel extra verlichting.

Voor het publiek zal de expositie vanaf vrijdag 10 november tot en met zaterdag 6 januari 2018 geopend zijn en is gratis te bezoeken.

Bezoekadres: Villa Jacoba Dorpsstaat 55 te Heerde.  De Vila is op dinsdag van 10-12 en van 14 tot 16 uur, op donderdag van 10-12 uur op vrijdag van 14-16 uur en zaterdag van 14-16 geopend.

Meer info kunt u vinden op de website van de HHV www.heerderhistorischevereniging.nl

We hopen u allen te mogen begroeten in “Villa Jacoba” in Heerde.

Verzameling emaille

Verzameling gereedschappen

Openingstijden:

Dinsdag van 10-12 en van 14-16 uur / donderdag 10 – 12 uur / vrijdag 14 – 16 uur / zaterdag 11 – 16 uur.

U bent van harte uitgenodigd om “Villa Jacoba” te  bezoeken.

ENTREE GRATIS
Villa Jacoba, Dorpsstraat 55 8181HN Heerde.

Reacties zijn gesloten.